• Collage-Kunstparade-2015-1.jpg
  • Collage-Kunstparade-2015-2.jpg
  • Collage-Kunstparade-2015-3.jpg

Dit is het inschrijfformulier voor podiumkunstenaars (muziek, theater en voordracht). U wordt in de brochure vermeld bij de betreffende kunstenaar/locatie met naam en tijd van het optreden. Dit is gratis. Wilt u een extra vermelding met foto, korte informatie over uw werk en eventuele verwijzing naar uw website dan zijn de kosten € 25,00 per vermelding. In dit geval dient u de betaalgegevens op dit formulier in te vullen.

Het is mogelijk voor en na uw optreden uw eigen cd's en dichtbundels te koop aan te bieden. 

Let op: de inschrijving is mogelijk vanaf 15-02-2017 en tot en met 7 mei 2017. 

 

 

NAW gegevens
Uw optreden

Muzikanten vullen in ieder geval de eerste twee velden in (de locatie en de beschrijving van het muzikaal optreden). Verder kan een muzikant aangeven of hij of zij CD's wil verkopen.

Dichters geven aan of ze al een locatie hebben en of ze eventueel muzikale begeleiding laten verzorgen. Dan ook het instrument en het muziekgenre aangeven s.v.p. Ook zij kunnen vermelden of ze eigen werk willen verkopen.

Muzikanten of dichters dienen in ieder geval ook een foto van minimaal 1 MB mee te sturen.

Extra Vermelding

Indien u in de brochure gebruik wilt maken van een extra vermelding met foto, korte informatie over uw werk en een eventuele verwijzing naar uw website dan zijn de kosten € 25,00 per vermelding. U dient dan het rekeningnummer en de naam behorende bij de rekening te vermelden. Vink daarvoor het vakje "Extra vermelding" aan. Als de tenaamstelling van de rekening afwijkt van de naam bovenaan dit formulier wordt u verzocht de overboeking te doen onder vermelding van de naam bovenaan op dit formulier, zodat Stichting Kunst-Zin Heiloo de betaling duidelijk kan herkennen.

Aanvullende informatie en voorwaarden

Voorwaarden en aanvullende informatie deelname Podiumkunstenaars aan KunstParade Heiloo 2017:

Vanwege de concentratie van poëzie activiteiten (o.a. workshop gedichten schrijven, presentatie gedichten van de basisscholen) is gekozen voor de Bibliotheek van Heiloo als locatie voor de dichters. In de bibliotheek kan tijdens de Kunstparade worden opgetreden van 14:00 tot 17:00 uur. Er zal zal binnen die tijdsperiodes een programma worden samengesteld met pauzes en muziek ter afwisseling. De bibliotheek is in de directe nabijheid van het station van Heiloo. Er zijn diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.

U kunt zich als groep of als individueel podiumkunstenaar aanmelden. 

Indien u dat wenst, kunt u echter ook zelf een locatie regelen (bijvoorbeeld in een atelier van een deelnemende kunstenaar) op een tijdstip dat u en de locatiehouder het beste uitkomt. Daartoe dient u zelf de afspraak te maken. Wel is vermelding daarvan op het inschrijfformulier noodzakelijk, voordat uw deelname als definitief kan worden beschouwd. Dit in verband met vermelding in de brochure.

 

Als u, als dichter, ook een muziekinstrument bespeelt, kunt u uw voordracht daarmee afwisselen. Dit gaarne aangeven op het formulier.

Deelname voor uw optreden met gedichten is gratis. Er mag uitsluitend eigen werk ten gehore worden gebracht. 

Leonie Hennekens is contactpersoon voor de musici van de Kunstparade. Aan haar kunt u uw voorkeur voor een bepaalde dag en tijd doorgeven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal daar zo veel mogelijk rekening mee worden gehouden. 
U kunt dit aan haar doorgeven via e-mail: 
leonie.hennekens@gmail.com.

 

Ed Bausch is contactpersoon voor de dichters van de Kunstparade. Aan hem kunt u uw voorkeur voor een bepaalde dag en tijd doorgeven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal daar zo veel mogelijk rekening mee worden gehouden. U kunt dit aan hem doorgeven via e-mail: coordinator@kunstparadeheiloo.nl. Dat geldt ook voor uw overige inhoudelijke vragen.
 
 
 

WA verzekering voor deelnemers: Voor verlies, diefstal en schade wordt de deelnemer(ster) aangeraden een verzekering af te sluiten, als ook voor W.A. De deelnemer(ster) kan de organisatie niet aansprakelijk stellen wegens geleden schade of ander ondervonden nadeel in verband met deelname aan de “Kunstparade Heiloo 2017”.

Powered by BreezingForms