• Collage-Kunstparade-2015-1.jpg
  • Collage-Kunstparade-2015-2.jpg
  • Collage-Kunstparade-2015-3.jpg

Dit is het inschrijfformulier voor podiumkunstenaars (dichters). U wordt in de brochure vermeld bij de locatie bibliotheek met naam en tijd van het optreden. Dit is gratis.

Het is mogelijk voor en na uw optreden uw eigen dichtbundels te koop aan te bieden. 

Dichters geven bij "beschrijving optreden" aan op welke dag, 23 en/of 24 juni en op welke tijdstippen zij beschikbaar zijn.

 

Let op: de inschrijving is mogelijk vanaf 1 december 2017 tot 1 april 2018.

 

NAW gegevens
Uw optreden
Extra vermelding

Indien u in de brochure gebruik wilt maken van een extra vermelding met foto, korte informatie over uw werk en een eventuele verwijzing naar uw website dan zijn de kosten € 25,00 per vermelding. In dit geval wordt u verzocht dit bedrag over te maken op rekeningnummer NL 61 RABO 0136 5409 10 ten name van Stichting Kunst-Zin Heiloo te Heiloo. U dient dan het rekeningnummer en de naam behorende bij de rekening te vermelden. Vink daarvoor het vakje "Extra vermelding" aan. Als de tenaamstelling van de rekening afwijkt van de naam bovenaan dit formulier wordt u verzocht de overboeking te doen onder vermelding van de naam bovenaan op dit formulier, zodat Stichting Kunst-Zin Heiloo de betaling duidelijk kan herkennen.

Aanvullende informatie en Voorwaarden

Voorwaarden en aanvullende informatie deelname Podiumkunstenaars aan Kunstparade Heiloo 2018:

Vanwege de concentratie van poëzie activiteiten  is gekozen voor de Bibliotheek van Heiloo als locatie voor de dichters. In de bibliotheek kan tijdens de Kunstparade worden opgetreden van 14:00 tot 17:00 uur. Er zal  binnen die tijdsperiodes een programma worden samengesteld met pauzes en eventueel muziek ter afwisseling. De bibliotheek is in de directe nabijheid van het station van Heiloo. Er zijn diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.

U kunt zich als groep of als individueel podiumkunstenaar aanmelden. 

Deelname voor uw optreden met gedichten is gratis. Er mag uitsluitend eigen werk ten gehore worden gebracht. 

Leonie Hennekens is contactpersoon voor de dichters van de Kunstparade. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u bij haar terecht ( leonie.hennekens@gmail.com).

 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal zo veel mogelijk met uw wensen rekening  worden gehouden.

 

 

WA verzekering voor deelnemers: Voor verlies, diefstal en schade wordt de deelnemer(ster) aangeraden een verzekering af te sluiten, als ook voor W.A. De deelnemer(ster) kan de organisatie niet aansprakelijk stellen wegens geleden schade of ander ondervonden nadeel in verband met deelname aan de “Kunstparade Heiloo 2018”.

 

 

Powered by BreezingForms